Przegladsz forum jako Gosc Zarejestruj sie
aby otrzymac pelnoprawny dostep do wszystkich zasobów forum.
Witaj na www.landwirtschafts-simulator.pl Zaloguj   Rejestracja
   •  Odwiedź oficjalną witrynę gry

   •  Kup grę lub dodatki DLC

   •  Informacje o grze
   •  Weź udział w konkursie

   •  Galeria konkursów

   •  Archiwum galerii
   •  Regulamin

   •  Kontakt
   •  Dołącz do naszej grupy modderów

   •  Dołącz do naszej grupy grafików
   



Poprzedni temat «» Następny temat
Krótkie pytanie do informatyków
Autor Wiadomość
MatthewG. 
Szarak

Podaj pięć twoich szczęśliwych liczb: 10101
Wiek: 19
Dołączył: 21 Sty 2016
Posty: 19
Piwa: 12/15
Skąd: z Polski
Wysłany: 2017-11-25, 16:37   Krótkie pytanie do informatyków

Jak w temacie, informatyka mi trzeba: czy okno konfiguracji sieci systemu Windows (właściwości połączenia sieciowego) to jest to? https://abload.de/img/beztytuus1a3u.png Z góry dzięki za odpowiedź.
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
Ziuta 
Pseudo informatyk :D


Podaj pięć twoich szczęśliwych liczb: 10111001
Wiek: 22
Dołączył: 01 Paź 2011
Posty: 1449
Piwa: 636/63
Skąd: Nosków
Wysłany: 2017-11-25, 16:57   

A do czego ci to potrzebne bo nawet w szkole na lekcjach z sieci przez 4 lata technikum nie usłyszałem takiej nazwy xD
_________________
"Kto postem wojuje, ten od bana ginie!"

Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
MatthewG. 
Szarak

Podaj pięć twoich szczęśliwych liczb: 10101
Wiek: 19
Dołączył: 21 Sty 2016
Posty: 19
Piwa: 12/15
Skąd: z Polski
Wysłany: 2017-11-25, 17:20   

Zasadniczo to na studia, mam takie polecenie i też nie za bardzo wiem jak to zrobić :D Generalnie to chcę zrobić drugi punkt i nie za bardzo wiem jak ( http://www35.zippyshare.com/v/9QhBT0UO/file.html o tu ). Przy okazji, jak odczytuję adres MAC i IP, to jeżeli korzystam z Wi-Fi, to robię to z rubryki Wireless LAN adapter Wi-Fi?
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
Ziuta 
Pseudo informatyk :D


Podaj pięć twoich szczęśliwych liczb: 10111001
Wiek: 22
Dołączył: 01 Paź 2011
Posty: 1449
Piwa: 636/63
Skąd: Nosków
Wysłany: 2017-11-25, 18:08   

Według mnie to chodzi o okno po wejściu:
PPM na "połączenie bezprzewodowe" -> właściwości -> i tu powinien być przycisk "konfiguruj" i po wejściu w niego jest chyba to okno o którym piszą
_________________
"Kto postem wojuje, ten od bana ginie!"

Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Autor StartVISION.pl | Edycja MDesign | Copyright © 2010 Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
‹xÚ